Обиколка в страната на участници в ПС на ХРП

От 10-ти до 13-ти декември 2013 година членове на Политическия съвет (ПС) на Християнреформистка партия (ХРП) посетиха градовете Бургас, Варна, Русе, Велико Търново и Трявна.  Целта бе популяризиране идеите и търсене на съмишленици, подкрепящи ценностите на политическата формация.

Присъствалите на тези срещи имаха възможността да се запознаят с важни акценти от платформата на ХРП и да получат отговори на основни, неотговорени от политическия елит в страната до този момент въпроси, като например – какво е автентичното „дяснo“ в политиката; защо политическите сили в България изповядват „леви“ идеологии; какво представлява разделянето на църква от държава; кой се ползва от такова разделяне; духовно или светско занимание е политиката; редно ли е християните да участват в политическия живот и др.

Председателят на партията адв. д-р Виктор Костов обърна внимание и на историческите и идеологически предпоставки за сегашното състояние на страната. Важен акцент в презентацията на г-н Костов бе икономическото робство, на което са подложени гражданите на България. Той изтъкна, че българинът плаща от джоба си данъци за разпределяне от държавата в огромен размер, който в някои случаи достига невероятните 80%. Адв. д-р Виктор Костов подчерта, че ниските данъци и малкият бюрократичен държавен апарат са характерни за дясната политическа визия, която изповядва ХРП.

Проведените от членовете на ръководството на ХРП срещи доведоха до следните основни изводи: нужно е разработване на адекватна медийна стратегия, с приоритет към интернет медията и работа с млади хора, необременени от социалистическия тип мислене, като естествени съюзници, носители и разпространители на идеите на партията.

Предстои публикация на видео материал с презентация от една от срещите.

Реклами
За

Well, it's just me :) See my blog for more info.

Tagged with: , , ,
Публикувано в ХРП

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: