Предстоящ конгрес на ХРП – 01.10.2016 г.

ПОКАНА

Политическият съвет на Християнреформистка партия, със свое решение от 04.08.2016 г., на основание чл. 17, ал. 1, т. 11 от устава на партията, свиква редовен конгрес на партията на 01.10.2016 г., от 10:00 ч., в гр. София, АТМ Център хотел, ет. 7 – голяма зала, бул. „Цариградско шосе“, № 131, при следния дневен ред: 1. Откриване; 2. Отчетен доклад и дискусия; 3. Изменение и допълнение в програмата и устава на партията; 4. Избор на ново ръководство; 5. Изработване стратегия за участие в следващи избори; 6. Други; 7. Закриване.

Политически съвет на ХРП

 

Регистрация за участие може да направите по два начина – онлайн и на хартиен носител. За да може да участвате в конгреса, трябва да заплатите членския си внос за 2016 година. Симпатизантите, които искат да станат членове на партията и да участват в конгреса, могат да го направят, като подадат декларация за членство, както и като заплатят членски внос за 2016 година. Срокът за всички тези елементи (влючително и получаването на декларациите за членство и регистрационните формуляри по пощата) е 23.09.2016 г.

Реклами
Относно

Well, it's just me :) See my blog for more info.

Публикувано в Общи, ХРП
One comment on “Предстоящ конгрес на ХРП – 01.10.2016 г.
  1. Виктор Костов каза:

    За информация на тези, които ще се регистрират за участие в конгрес, извадка от Протокола с решенията на Политически съвет на Хриситянреформистка партия от от 4-ти август, 2016 г.:

    „(ПС) Приема във връзка с чл. 15, ал. 7 от Устава на ХРП, че за „имащи право на участие“ в конгреса следва да се считат първите сто участници, регистрирали се съгласно инструкциите, публикувани в сайта на партията, включително и членовете на ръководните органи. Кворумът се формира от повече от половината от 100-те първи регистрирани участници, които са именно имащите право на участие в конгреса, съгласно устава. На тази основа се изчислява и спадащият кворум, ако е необходимо.“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: